• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Shiro Licorice Strong

Shiro Licorice Strong

Shiro Licorice Strong är det senaste tillskottet i Shirofamiljen med All White-portioner i slimformat; här med en delikat och söt smak av lakrits med salta undertoner. Nikotinhalt: 8mg/portion.
  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
349,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Shiro Licorice Strong

Shiro är namngett efter det japanska ordet för färgen vit". Något man verkligen kan säga om dessa portionspåsar. Helt vita påsar som håller sig vite även efter användning. Just nu kommer Shiro i slim format vilket betyder att prillorna är långsmala och passar diskret under läppen.  Här på Nettotobak har vi Shiro i två smaker Sweet Mint och Cool Mint. Sweet Mint har en mjuk och söt mintsmak som blandar friskt och sött i en unik kombination.  Cool Mint är en blandning mellan Spearmint och Mentol vilket get Shiro en iskall kyla som verkligen piggar upp och ger en intensiv smak. Shiro Cool Mint är något starkare med 10mg nikotin per portion. Ean13:"
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Shiro
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent PMI