• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Pose Wintergreen 4Mg All White Portion

Pose Wintergreen 4Mg All White Portion

Pose Wintergreen 4mg är nikotinpåsar från The Art Factory, tillverkarna av det kända Art Snuset. Pose Wintergreen har en smak av vintergröna, en smak som vi Svenskar hittar i det kända godiset Jenka. Portionerna är vita och torra på ytan för en långvarig smakrelease.
  • 1 dosa 42,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Pose Wintergreen 4Mg All White Portion

Pose är den senaste All White produkten från The Art Factory, det företaget som tillverkade Art Wine and Dine och var bland dom första som introducerade all white konceptet på den svenska marknaden. Pose innehåller ingen tobak utan är istället tillverkad med smakämnen som man tillsatt till en tuggumi bas, tuggumi bas kallas även gummi arabicum och är en populär tillsats i både mat och desserter. Varje dosa innehåller 20 portion vilket ger en snusvikt på 7,5g per dosa. Ean13: 7350028112586
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Pose
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 11,1 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 7,5 g
Snustyp Mini All White
Format mini
Producent The Art Factory AB