• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
NILS Evergreen Mini Strong

NILS Evergreen Mini Strong

NILS Evergreen Mini Strong har en uppfriskande mintsmak med spår av syrlig naturlig tall. NILS är en All White produkt helt fri från tobak, prillorna är fyllda med växtfibrer som ger samma känsla som vanligt snus.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (39,00 kr/st) 194,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 30-pack (35,49 kr/st) 1 064,70 kr
359,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om NILS Evergreen Mini Strong

Nils, som innan hette Snö, är ett nytt Nikotinpåse-varumärke som kommer i klassiska och spännande smaker. Spännande är också Nils unika och helt återvinningsbara pappersdosa som slängs och sorteras som pappersförpackningar & kartonger. Nils innehåller ingen tobak, utan består istället av växtfiber och nikotin som klassas som nikotinstyrkan stark, med en nikotinhalt på 7 mg nikotin per portion.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke NILS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 7,5 g
Snustyp Mini All White
Format mini
Producent Nils No Tobacco AB
(0)
Recensioner för NILS Evergreen Mini Strong

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.