• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
XQS Fizzy Cola

XQS Fizzy Cola

XQS Fizzy Cola Light levererar en något syrlig smak av cola tillsammans med toner av vanilj med viss sötma. Detta snus kommer i slimmade portioner med en normalstark nikotinstyrka.
  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Fizzy Cola

Nikotinpåsarna XQS Fizzy Cola har en syrlig colasmak i kombination med vanilj som har viss sötma. Denna sort passar dig som tycker om nikotinpåsar med normal nikotinstyrka och en smak av cola under läppen.

Nikotinpåsar med colasmak

XQS Fizzy Cola kommer i en rund dosa. Eftersom de inte innehåller någon tobak får de inte kallas för colasnus, utan de innehåller endast naturliga ingredienser. Denna sort kommer i formatet slim och passar dig som vill ha en diskret användning då den lätt kan placeras under läppen.

XQS Cola och styrka 2

Dessa nikotinpåsar med colasmak har en normalstark smak. Nikotinhalten ligger på 8 milligram per gram och varje dosa innehåller 10 gram. Nikotinpåsarna finns att köpa som 1 dosa, 10-pack samt 30-pack hos oss. XQS Cola nikotinpåsar utsöndrar smak och nikotin under lång tid och du får en långvarig smak vid användning.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent XQS International
(0)
Recensioner för XQS Fizzy Cola

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.