• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
XQS Fizzy Cola

XQS Fizzy Cola

XQS Fizzy Cola har en klassisk, syrlig colasmak med en hint av söt vanilj. Kommer i slimmade portioner med en normalstark nikotinstyrka.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (33,00 kr/st) 165,00 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (35,50 kr/st) 1.064,90 kr
165,00 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Fizzy Cola

Nikotinpåsarna XQS Fizzy Cola har en syrlig och frisk colasmak i kombination med söt vanilj. Denna sort passar dig som tycker om nikotinpåsar med normal nikotinstyrka och en smak av cola under läppen.

Nikotinpåsar med colasmak

XQS Fizzy Cola kommer i en klassisk rund dosa. Eftersom de inte innehåller någon tobak får de inte kallas för colasnus, utan de innehåller endast naturliga ingredienser. Denna sort kommer i formatet slim och passar dig som vill ha en diskret användning då den passar bra under läppen.

XQS Cola och styrka 2

Dessa nikotinpåsar med colasmak har en normalstark smak. Halten nikotin ligger på 8 milligram per gram och varje dosa innehåller 10 gram. Nikotinpåsarna finns att köpa som 1 dosa, 10-pack samt 30-pack hos oss. XQS Cola nikotinpåsar utsöndrar smak och nikotin under lång tid och du får en smakrik upplevelse vid användning.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Normal
Format Slim
Producent XQS International
(0)
Recensioner för XQS Fizzy Cola

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.