• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Rite Juniper Citrus Slim White Portionssnus

Rite Juniper Citrus Slim White Portionssnus

RITE Juniper Citrus Slim White bjuder på ett otroligt snus med en intressant smaksättning av enbär, bergamott och lätta toner av citron. Rite Snus kommer med en hög nikotinhalt på hela 28mg/g vilket gör detta till ett mycket starkt snus. Portionspåsarna är torra på ytan för en långvarig snusupplevelse! Styrka: 4/5
  • 1 dosa 30,49 kr
  • 10-pack (24,49 kr/st) 244,90 kr
244,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Rite Juniper Citrus Slim White Portionssnus

Rite snus är Mac Barens debut inom snus. Mac Baren är världens största piptobak tillverkare och har i över 100 år gjort olika tobaksblandningar. Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke RITE
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 28 mg/g
Smak Enbär
Innehåll/förpackning 13,2 g
Snustyp Slim White Portion
Format Slim
Producent Ministry Of Snus
(1) recensioner
Recensioner för Rite Juniper Citrus Slim White Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Inget fel.

PAWEL S, 29 oktober 2020

Tillfredsställande starkt snus efter man borstat tänderna på morgonen eller efter en måltid. Kan inte snusa oftare än så pga. den syntetiska smaken som de flesta smaksnusar har (tänk mintsnus, lundgrens). Rinner inget.