General Mini Portionssnus
General Mini Portionssnus
General Mini Portionssnus
General Mini Portionssnus
General Mini Portionssnus

General Mini Portionssnus

316 Kr

produkt information för General Mini Portionssnus

General Mini Portion är en snus produkt som framställs av Swedish Match som är ett av dem större snus producenterna i Sverige. General Mini Portion är en portionssnus som är mindre packad snus prilla du har udner läppen som är torr för att inte rinna under läppen men har en fuktig innehåll för att smaken ska hålla så läge som möjligt.

Tipsa dina vänner genom:

General Mini Portion är en snus produkt som framställs av Swedish Match som är ett av dem större snus producenterna i Sverige. General Mini Portion är en portionssnus som är mindre packad snus prilla du har udner läppen som är torr för att inte rinna under läppen men har en fuktig innehåll för att smaken ska hålla så läge som möjligt. Smaken är en Fyllig, kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och aningen hö, gräs och stall.

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak, Fuktighetsbevarande medel(E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).

Halter

Fukthalt51 %
Nikotinhalt0,8
pH värde8,7
Vikt / portion0,5 g
Vikt / dosa9 g
Antal prillor / dosa18 st

Levereras i 10-pack

 • Anna
  2017-11-02

  Bra och bästa servicen

  Har beställt från nettotobak i flera år och det är alltid lika smidigt.
  Snabb leverans och fraktfritt över 1000kr.
  Toppen!
  General mini är mitt favoritsnus.

  • | Rapportera missbruk

 • Ilone Elvin
  2017-07-03

  Bra pris & bra service

  Bra produkt och snabb leverans, snabba svar av kundservice vid frågor :-)

  • | Rapportera missbruk

Visa fler

Skriv din recension

General Snus (tidigare kallat Generalsnus) framställdes av Swedish Match år 1866, men redan 4 år tidigare jobbar Snusfabrikören Johan A Boman med att blanda och hitta den perfekta snuset som vi idag hittar i en mäng olika snus doser. Men år 1915 tog det statliga AB Svenska Tobaksmonopolet över receptet. Snuset innehåller bland annat tobak, salt och aromämnen, däribland bergamottolja. General är Sveriges mest populära snus märke och sålde år 2002 över 193 miljoner dosor. Själva ordet General kommer ifrån ordet "generell", det var populärt för tobakshandlare att inte sticka ut med sitt namn och därmed blev namnet "generalsnus" ett ganska självklart varumärke.

För att kunna köpa snus måste du ha fyllt 18år och finns i nästan alla livsmedelsbutiker och på nätet. 

Snuset säljs i form av Lössnus och Portionssnus (General portion) och genom åren har man förändrat snus portionen som har börjat från 1 gram till 0.9 gram då nya skatteregler infördes men nikotinhalten valde man att behålla. Senare under 2013 gick Swedish Match tillbaka till 1gram per prilla. Generalfamiljen är den största på marknaden med 14 stycken produkter några är: Long Portion, Long Sterk Portion, Mini Mint, Mini, Mini White, Onyx, Green Harvest, Strong White.

General snus finns även i USA fast i annan sort, nämligen General Wintergreen som även fanns i Sverige under kort period med en metall dosa. Dock blev detta igen succé och produkten fortaste bara sälja i USA. september 2010 introducerades General i ett nytt format kallat Long, med avlånga prillor som passar bättre under läppen. I Norge finns General Long även i en mer nikotinstark variant.

General Snus