• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
XQS Twin Apple Slim

XQS Twin Apple Strong

XQS Twin Apple med en saftig och rik smak av nyplockade äpplen. Du kommer att hitta det syrliga från gröna äpplen samt det söta från röda äpplen.
  • 1 dosa 41,99 kr
  • 5-pack (29,98 kr/st) 149,90 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (35,50 kr/st) 1 064,90 kr
149,90 kr
-
+

Detaljerad information om XQS Twin Apple Strong

XQS Twin Apple har som namnet antyder en smak av äpple. En söt smak från röda äpplen samt en kombination av syra från gröna äpplen. Den unika aromen eller smakkombinationen sitter i länge hos XQS med smak av äpple.

Nikotinpåsar med äpplesmak

XQS Apple kommer i formatet slim, det vill säga de är mindre och mer lätthanterade. De blir därmed också mer diskreta under läppen. Trots det lilla formatet är den stark och levererar smak under lång tid. XQS med äpplesmak är All White och helt utan tobak så du slipper dessutom missfärga dina tänder.

Styrka 4

Portionerna hos XQS Twin Apple kommer med en nikotinstyrka som ligger på 20 mg nikotin per gram. Det passar dig som van snusare eller vill ha en kraftig och snabb kick under läppen. Trots det håller styrkan och smaken under en längre tid. Portionerna levereras i en rund dosa med 20 portioner.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 20 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp Slim All White Stark
Format Slim
Producent XQS International
(1) recensioner
Recensioner för XQS Twin Apple Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

All White is all brown?!

DaddyBoostin72, 29 november 2021

Bruna påsar?! Tydlig smak av äpple, Bra stark smak!!! MEN finns det egentligen nån koll på alla nya snustillverkare?! ALL WHITE Nicotine pouches får ju inte ha en massa kemiska tillsatser som kan påverka hälsan?!?!?!