• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
VID Racing Raspberry All White
VID Racing Raspberry All White
VID Racing Raspberry All White
VID Racing Raspberry All White
VID Racing Raspberry All White

VID Racing Raspberry

VID Racing Raspberry All White är nikotinpåsar med smak av hallon som barndomens godis erbjöd. En nikotinpåse fylld med smak som även håller länge. 
  • 1 dosa 33,99 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om VID Racing Raspberry

VID Racing Rasberry är ett tobaksfritt snus med hallonsmak. Dessutom är den tydliga doften av hallon förstärkt med en ton av solmogna jordgubbar. Nikotinhalten är normalstark med två av fem pluppar.

VID Raspberry är tobaksfritt

När du väljer VID hallon får du ett snus utan tobak. Istället består portionerna av fyllnadsmedel och växtfiber. Till det lägger tillverkaren sedan hallonsmaken och 12 mg nikotin per gram snus. Den söta smaken inryms i slimmade prillor för en bekväm snusning och de har en smak som varar länge.

Välj mellan 1 dosa till 10-pack

Hos oss kan du köpa VID Raspberry i styckvisa dosor, men du kan också köpa ett fempack eller en hel stock.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp all white portion
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent Kurbits Snus AB
(1) recensioner
Recensioner för VID Racing Raspberry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Svag smak

Petra, 12 september 2022

Har provat flera smaker från detta märke och detta är smaken som håller minst. Doftar lite och smaken lika tam tyvärr. Men duger bra om man inte ställer så höga smak krav. För påsens storlek och konsistens är klockren synd på smakens kvalite.