• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Prillan Black Bite

Snuskrydda Prillan Black Bite

Prillan Snusarom Black Bite ger sitt snus en spännande smak likt det älskade nu utgångna Black Bite snuset. Smaken är en lätt chillismak som ger ditt snus en brännande effekt. Chilli i snus är något helt unikt och återfinns bara i Prillans Black Bite snus som numera inte längre säljs. Men med denna snuskrydda kan du enkelt återskapa det älskade snuset!
36,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snuskrydda Prillan Black Bite

Prillan Snusarom Black Bite ger sitt snus en spännande smak likt det älskade nu utgångna Black Bite snuset. Smaken är en lätt chillismak som ger ditt snus en brännande effekt. Chilli i snus är något helt unikt och återfinns bara i Prillans Black Bite snus som numera inte längre säljs. Men med denna snuskrydda kan du enkelt återskapa det älskade snuset! Att använda snuskryddor är mycket enkelt, det fungerar att användas till både Portion och Lössnus satser.Fördela snuskryddan jämnt över snussatsen, blanda sedan väl, låt stå i kylen i 1-2 dygn. Snuskryddan tillsätts i samma steg som glycerolen.  Ean13: 7350053150959
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Chili
Producent Prillan
(4) recensioner
Recensioner för Snuskrydda Prillan Black Bite

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

snusarom

mats andersson, 1 december 2018

Black Bite var den bästa aromen jag provat så det blir min favorit

Snusarom

mats andersson, 16 november 2017

Mycket bra arom har aldrig provat den tidigare men nu kommer jag då fortsätta med den :)

Snusarom Prillan Black Bite

Inger Hoff, 26 juli 2017

Denna snusaromen är det absolut bästa för mig. Att det dessutom är betydligt b******** än att köpa snuset på annat sätt är ju extra plus

Black bite

Anders Wideland, 10 juli 2017

Efter att Black bite snussats försvann ur sortimentet, så blev jag glad över att aromen finns kvar