• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Snuskrydda Prillan Black Bite

Snuskrydda Prillan Black Bite

Prillan Snusarom Black Bite ger sitt snus en spännande smak likt det älskade nu utgångna Black Bite snuset. Smaken är en lätt chillismak som ger ditt snus en brännande effekt. Chilli i snus är något helt unikt och återfinns bara i Prillans Black Bite snus som numera inte längre säljs. Men med denna snuskrydda kan du enkelt återskapa det älskade snuset!

OBS! Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.

36,00 kr
-
+

Detaljerad information om Snuskrydda Prillan Black Bite

Prillan Snusarom Black Bite ger sitt snus en spännande smak likt det älskade nu utgångna Black Bite snuset. Smaken är en lätt chillismak som ger ditt snus en brännande effekt. Chilli i snus är något helt unikt och återfinns bara i Prillans Black Bite snus som numera inte längre säljs. Men med denna snuskrydda kan du enkelt återskapa det älskade snuset! Att använda snuskryddor är mycket enkelt, det fungerar att användas till både Portion och Lössnus satser.Fördela snuskryddan jämnt över snussatsen, blanda sedan väl, låt stå i kylen i 1-2 dygn. Snuskryddan tillsätts i samma steg som glycerolen.  Ean13: 7350053150959
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Prillan
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.0800
Färdiga dosor 0
Smak Chili
Producent Prillan