Jakobssons Fläder 5 - Pack

Jakobssons Fläder 5 - Pack

produkt information för Jakobssons Fläder 5 - Pack

Jakobssons Fläder 5-pack är ett erbjudande på 5st dosor av Jakobssons Fläder snus. Jakobsson fläder har en söt smak av fläder samt gröna äpplen. Prillorna är original portions prillor som är fuktiga på ytan och ger en snabb och direkt smakleverans. Nu säljs även Jakobssons snus i praktiska 5 pack med fem snusdosor i varje paket. 

185 Kr

Betyg:

Janne J

Titel: Fläder

Smaken sitter i väldigt länge.
God smak

  Betyg:

  Jeppe k

  Titel: Fläder

  Smakar friskt, en hint av fläder.

   vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 30 dagars fatkura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

   Kunder som köpt denna produkt köpte också:

   Vi finns för att hjälpa !

   Nettotobak logotype

   Har du några frågor om produkten Jakobssons Fläder 5 - Pack eller undrar över något annat finns vi på


   Telefontider:

   Vardagar: 10:00 - 17:00

   Helger: Stängt

   Jakobssons Fläder 5-pack är ett erbjudande på 5st dosor av Jakobssons Fläder snus. Jakobsson fläder har en söt smak av fläder samt gröna äpplen.
   Prillorna är original portions prillor som är fuktiga på ytan och ger en snabb och direkt smakleverans. Nu säljs även Jakobssons snus i praktiska 5 pack med fem snusdosor i varje paket. 

   Innehåll: Vatten, tobak, aromer, fuktbevarande medel (E1520), smakförstärkare (koksalt), surhetsreglerande medel (E500).

   Nikotinhalt: 1%

   Prillor/dosa: 20st

   Vikt/dosa: 20g

   • Janne J
    2018-03-27

    Fläder

    Smaken sitter i väldigt länge.
    God smak

    • | Rapportera missbruk

   • Jeppe k
    2018-01-31

    Fläder

    Smakar friskt, en hint av fläder.

    • | Rapportera missbruk

   Visa fler

   Skriv din recension

   Jakobssons är ett premium snusmärke som först började tillverkas 2002. Det tillverkas av GotlandsSnus och är ett unikt snusmärke då fokus ligger på dom kreativa smaksättningarna. 

   Har du någonsin undrat hur ett Cola smakande snus skulle smaka? Eller hur ett Glögg snus smakar? Jo Jakobssons har svaret. Dom har alla smaker man kan tänka sig, allt från relativt vanliga smaker såsom Mint och Vintergröna till helt unika smaksättningar som Cola, Gullviva, Fläder och givetvis det populära Glögg snuset.

   På Gotlandssnus så ligger kreativiteten i fokus och det märks väl på dom spännande smakerna. Men smakerna är inte bara unika, utan under allt så finns det en högkvalitets produkt med en riktigt välsmakande tobak med en noggrann smaksättning som komplimenterar snuset på ett underbart sätt man aldrig kunde förvänta sig. 

   Jakobssons