General Mini White Portionssnus
General Mini White Portionssnus
General Mini White Portionssnus
General Mini White Portionssnus
General Mini White Portionssnus

General Mini White Portionssnus

316 Kr

information om General Mini White Portionssnus

General White Mini Portionssnus är en en serie av kvalitets produkter från Swedish Match som tillhör General familjen. General White Mini Portion är snus förpackat i mindre portioner för dem som vill vara mer diskret men ändå ha den smakupplevelse som en vanlig snus prilla. Minisnuset från General är en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder.

Tipsa dina vänner genom:

General White Mini Portionssnus är en en serie av kvalitets produkter från Swedish Match som tillhör General familjen. General White Mini Portion är snus förpackat i mindre portioner för dem som vill vara mer diskret men ändå ha den smakupplevelse som en vanlig snus prilla. Minisnuset från General är en kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. Prillan är torr på ytan men har en fuktig innehåll som gör att snuset smakar längre och rinner mindre.

Innehållsdeklaration Vatten, Tobak Fuktighetsbevarande medel(E 1520), Smakförstärkare (koksalt), Surhetsreglerande medel (E 500), Aromer inklusive rökarom. (Halt-, pH- och viktangivelserna är riktvärden).

Halter

Fukthalt51 %
Nikotinhalt0,8
pH värde8,7
Vikt / portion0,5 g
Vikt / dosa10 g
Antal prillor / dosa20 st

Levereras i 10-pack

 • Anna
  2017-11-02

  Älskar dosan

  Det bösta är den lilla dosan som får plats i den lilla lilla handväskan!
  Bra snussmak och bra med vitsnus.

  • | Rapportera missbruk

 • Per Palm
  2017-10-04

  Fruns favorit

  Etta på fruns lista

  • | Rapportera missbruk

 • Markus
  2017-09-13

  Kanon

  Perfekt tjej snus

  • | Rapportera missbruk

Skriv din recension !

Visa fler

Skriv din recension

Skriv din recension

General Snus (tidigare kallat Generalsnus) framställdes av Swedish Match år 1866, men redan 4 år tidigare jobbar Snusfabrikören Johan A Boman med att blanda och hitta den perfekta snuset som vi idag hittar i en mäng olika snus doser. Men år 1915 tog det statliga AB Svenska Tobaksmonopolet över receptet. Snuset innehåller bland annat tobak, salt och aromämnen, däribland bergamottolja. General är Sveriges mest populära snus märke och sålde år 2002 över 193 miljoner dosor. Själva ordet General kommer ifrån ordet "generell", det var populärt för tobakshandlare att inte sticka ut med sitt namn och därmed blev namnet "generalsnus" ett ganska självklart varumärke.

För att kunna köpa snus måste du ha fyllt 18år och finns i nästan alla livsmedelsbutiker och på nätet. 

Snuset säljs i form av Lössnus och Portionssnus (General portion) och genom åren har man förändrat snus portionen som har börjat från 1 gram till 0.9 gram då nya skatteregler infördes men nikotinhalten valde man att behålla. Senare under 2013 gick Swedish Match tillbaka till 1gram per prilla. Generalfamiljen är den största på marknaden med 14 stycken produkter några är: Long Portion, Long Sterk Portion, Mini Mint, Mini, Mini White, Onyx, Green Harvest, Strong White.

General snus finns även i USA fast i annan sort, nämligen General Wintergreen som även fanns i Sverige under kort period med en metall dosa. Dock blev detta igen succé och produkten fortaste bara sälja i USA. september 2010 introducerades General i ett nytt format kallat Long, med avlånga prillor som passar bättre under läppen. I Norge finns General Long även i en mer nikotinstark variant.

General Snus