• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Loop Salty Ludicris Mini
Loop Salty Ludicris Mini
Loop Salty Ludicris Mini
Loop Salty Ludicris Mini
Loop Salty Ludicris Mini

Loop Salty Ludicris Mini

Loop Salty Ludicris Mini är nikotinpåsar med smak av saltig lakrits som kommer i miniformat för att sitta perfekt under läppen som även är diskret.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod kan både nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
329,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Loop Salty Ludicris Mini

LOOP Salty Ludicris Mini

Produkten LOOP Salty Ludicris Mini är helvita nikotinpåsar med en perfekt balanserad smak av salt lakrits och söta fruktiga hallon. I sitt miniformat lägger sig nikotinpåsen diskret under läppen och ger en omedelbar smakupplevelse utan att börja rinna, detta trots påsens fuktiga karaktär. Loop Lakrits Mini har en nikotinhalt på 15 mg/g.

Av samma smak finns två ytterligare varianter - LOOP Salty Ludicris All White samt LOOP Salty Ludicris Strong All White.

LOOP snus Mini

Det finns ytterligare tre smaker av LOOP mini: LOOP Jalapeño Lime MiniLOOP Mango Tango Mini och LOOP Mint Mania Mini. Varje dosa innehåller 20 nikotinpåsar och drar till sig uppmärksamhet i hyllan tack vare sitt färgglada utseende. Dosan har en klassisk rund form med ett inbyggt fack i locket där du kan lägga dina använda nikotinpåsar.

Samtliga produkter från LOOP snus är tillverkade av Another Snus Factory och kommer i deras miljövänliga dosa som är tillverkad av överbliven tallolja från skogsindustrin och som därmed är 100% växtbaserad.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak Lakrits
Innehåll/förpackning 9 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Salty Ludicris Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.