• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Lm365 Mint Portion

Snussats Lm365 Mint Portion

Snussats LM365 Mint Portion - är en enkel att förbereda snusats som väger 240 gram. Detta snus har en ren och traditionell tobakssmak med en smak av frisk mint! Ett utmärkt val för den som vill ha en stabil smaksatt grund när man smaksätter sitt snus. Portionssnuset vägs noggrant innan leverans. Innehåller 240g portionssnus vilket ger ca 400 prillor.
309,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Lm365 Mint Portion

Snussats LM365 Mint Portion - är en enkel att förbereda snusats som väger 240 gram, vilket ger ca 400 prillor.Detta snus har en ren och traditionell tobakssmak med en smak av frisk mint! Ett utmärkt val för den som vill ha en stabil smaksatt grund när man smaksätter sitt snus. Tobaken är pastöriserad likt annat traditionellt Svenskt snus. Förpackningen kommer med två stycken refilldosor. Snussatsen vägs noggrant innan leverans och mäts i vikt istället för antal prillor, därför kan antalet prillor variera men vikten vara densamma. Innehåll: Tobak, Nikotin 10mg/g, Vatten, Smakförstärkare (koksalt 3%), Surhetsreglerande medel (E500), naturliga aromer inkl rökarom. Ean13: 7350099130076
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke LM365
Produkttyp Snussats portion
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor 20
Smak Mint
Producent LM Gislaved
(10) recensioner
Recensioner för Snussats Lm365 Mint Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Testade var helt ok

Osman Corap, 4 november 2021

Helt ok snus la till lite vatten och fick stå i kylen några dagar...bra snus

The King

mikael m, 3 november 2019

Väldigt dålig smak...linnementåål...bläää...och så småå åar...köp inte detta tack!!!

Smak

Staffan, 4 oktober 2019

Bra, rejäl storlek. Smaken sitter i riktigt länge, slår övrig budgetsnus med hästlängder. Just mint drar lite åt sportsalva hållet typ tiger balsam.

Okej

Patrik, 11 februari 2019

Ett p******* snus bra storlek på påsarna. Funkar bra att snusa som dom är.

Grymt bra snus

Fredrik, 18 december 2018

Jag körde också prillans snus sen ett par år tillbaka och ville pröva detta då min dåvarande menthol arom inte längre säljs. Påsarna är fylliga och stora som vanlig portions snus, mint smaken håller i väldigt länge förvånansvärt nog, så pass länge att jag kan ha dom i ca 2h utan problem. Jag är jättenöjd med dessa och kan verkligen rekommendera dom.

Visa fler omdömen