• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Kungssnus Billys Ragnarok

Snussats Kungssnus Billys Ragnarok

Billys Ragnarok  är ett mörkt snus med extra rik smak av tobak! En rikare och tyngre tobakssmak! Tobaksblandningen är en noggrant utvald blandning med en stor grad av Lamina tobak som ger en otrolig snusupplevelse! Snussatsen är perfekt att smaksätta! OBS! Ingredienserna ingår inte! Du kan läsa mer   HÄR! Glöm inte och smaksätta ditt snus, köp snusarom här!
549,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Kungssnus Billys Ragnarok

Billys Ragnarok är ett mörkt snus med extra rik smak av tobak! En rikare och tyngre tobakssmak! Tobaksblandningen är en noggrant utvald blandning med en stor grad av Lamina tobak som ger en otrolig snusupplevelse! Snussatsen är perfekt att smaksätta! Färdig produkt ger ca 2 kilo lössnus med en nikotinhalt på 0,75%! pH värde 8,0 Detta är en livsmedelsprodukt och innefattas därför inte av ångerrätten. Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snussats lös
Nikotinstyrka extra stark
Färdiga dosor 50
Smak Klassisk
Producent Duderhof
(3) recensioner
Recensioner för Snussats Kungssnus Billys Ragnarok

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Utmärkt!

Ozzy, 25 oktober 2020

Bästa lössnussatsen på marknaden. Kungssnus är bäst och lirar i en helt egen liga mot dom andra snusfabrikörerna!

Lipton-te

Mörkermannen, 7 april 2019

Smakar som svagt te. Alltså åt det ljusare hållet. Står i beskrivningen här att det innehåller 20 mg nikotin. Får hem lådan o i den manualen står det endast 7,5 mg. Det är en j**** skillnad det! Tur att det inte var påsar oxå.

Ojojoj!

Erik Sköld, 17 mars 2019

Gör fin tobak i denna. Grymt välbalanserat och mycket tobakssmak.