• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kungssnus Rökarom Kentucky

Kungssnus Rökarom Kentucky

Rökarom Kentucky  är en rökarom från Kungssnus som ger dig ditt snus en rökig aromatiskt smak som är perfekt när du skall smaksätta ditt snus. Rökigheten är för många en grundpelare i snussmaken och när du gör ditt eget kanske du vill förhöja denna smaken ännu mer.  OBS! Innehåller inte glycerin utan alla Kungssnus rökaromer innehåller koncentrerad rökarom.
49,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Kungssnus Rökarom Kentucky

Rökarom Kentucky är en favorit bland många då den ger snuset en kraftig men ändå mjuk och rundad röksmak som man tidigare inte kunde uppnå utan att använda Kentucky tobak. Denna rökaromen är framställd från äkta rök av spån för att uppnå den ultimata rökkänslan. Aromen har även genomgått en reningsprocess där skadliga ämnen filtreras bort. Innehåller: Högkoncentrerad vattenbaserad rökaromAnvisning: Doseras med försiktighet och sunt förnuft.Förpackning: 10ml levereras i glasflaska med pipettdoserare, övriga i plastflaska.  Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snuskrydda
Vikt 0.2000
Färdiga dosor 0
Smak Rökarom
Producent Duderhof