• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kungssnus Rökarom Dark Oak

Kungssnus Rökarom Dark Oak

Kungssnus Rökarom Dark Oak  är en högkonsentrerad snusarom med en tydlig och markant rökdoft baserad på mörka ekspån. Denna snusarom är lätt att para ihop med ditt eget snus och komplimenterar tobakens rökighet. Rökaromen tillverkas av äkta spån av ek och har genomgått en reningsprocess där man filtrerat bort skadliga ämnen.
49,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Kungssnus Rökarom Dark Oak

Kungssnus Rökarom Dark Oak är en högkonsentrerad snusarom med en tydlig och markant rökdoft. Denna snusarom är lätt att para ihop med ditt eget snus och komplimenterar tobakens rökighet. Rökaromen tillverkas av äkta spån av ek och har genomgått en reningsprocess där man filtrerat bort skadliga ämnen. En flaska rökarom räcker till ca 2-2,5kilo snus. Tillverkare: Tobakkemi.se Innehåll: Vattenbaserad rökarom. Ean13: 6666666666666

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snuskrydda
Nikotinstyrka normal
Färdiga dosor #N/A
Smak Klassisk
Producent Duderhof