• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kungssnus Lakrits Extrakt

Kungssnus Lakrits Extrakt

Kungssnus Lakrits Extrakt har en behaglig smak av lakrits. Doseras enligt smak och tycke. Fungerar utmärkt för att smaksätta snussatser av alla sorters snussatser. Kungssnus Lakrits innehåller glycerin(glycerol), propylenglykol och rökarom. 

Detaljerad information om Kungssnus Lakrits Extrakt

OBS: Lakrits extrakt har nu ersatt den produkt som en gång hette Lakrits Arom

Anvisning: Blanda hela flaskans innehåll i 2-2,5kilo snus och rör om väl. Låt sedan färsksnuset stå och mogna i någon vecka.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snuskrydda
Nikotinstyrka Normal
Färdiga dosor #N/A
Smak Klassisk
Producent Duderhof
(4) recensioner
Recensioner för Kungssnus Lakrits Extrakt

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Smakar ingen lakris

Janis Purvins, 10 februari 2022

nej

Ingen Lakrits

Peter Lindblom, 1 februari 2022

Om det är produkten på bilden så är det i alla fall ingen smak av lakrits, den får 1* Rök är det men ingen lakrits, men massor med tillsatser. Är det produkten i beskrivningen så är den kanon, jättegod lakrits (och inga tillsatser) 4* Har inte vågat beställa igen då jag inte vet vad jag får (senast fick jag den med bara konstgjorda saker). BNetyget får bli 2*, mittemellan isch då det inte framgår vilken man får.

God !

Peter, 23 november 2021

Vet inte hur doseringen är tänkt, men en halv deciliter till en av prillans portionssnussatser (jag kör Dunderprillan). Betydligt mindre jobb än att försöka blanda lakritspulver i vattnet (blir klumpar, fastnar i sprayflaskan). Brukar också använda knappt en halv matsked ammoniumnitrat (salmiaksalt) av den dryga matskeden salt som ska i vattnet. Tycker det blev kanon, köper mer extrakt !

Sött o gott

Pettlurken, 24 maj 2020

Söt o god smak. Fick bukt på en vidrigt besk burley med denna o lite tjära. Men så jättekoncentrerad vet jag inte om den är.