• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
No.4 Après Cola Normal All White Portion

Après Cola Original

Aprés Cola är normalstarka nikotinportioner med en rund och välbalanserad smak av cola. Prillorna är normalstora och kommer i en normalstark nikotinstyrka på 8 mg nikotin per gram.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (31,98 kr/st) 159,90 kr 189,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
159,90 kr
-
+

Detaljerad information om Après Cola Original

Après Cola

Nikotinpåsar från Après med en syrlig smak cola samt välbalanserade inslag av sötma. Påsarna är tillverkade i slim-format och nikotinhalten ligger på 8 mg/g. När du köper All White snus från Après ligger snuset i dosor med ett praktiskt förvaringsfack för dina använda påsar.

Après Cola snus

Nikotinpåsarna från Après är vitt snus med colasmak. Nikotinhalten ligger på 10 mg/g och Après snus klassificeras därmed som normalstark. Det är ett tobaksfritt snus eftersom basen är gjord på växtfiber och nikotinet tillsatt i efter hand. Samtliga produkter från Après, inklusive dosorna och förpackningarna, är faktiskt gjorda av olika växtbaserade material.

Après nikotinpåsar

Du kan köpa Après nikotinpåsar som enskilda dosor, i 5-pack eller som hel stock med 10 dosor. Det går givetvis också bra att kombinera din beställning med andra spännande smaker från Après. Ice Tea Peach, Cactus Lime, Mint samt Après Lemon Curd är några exempel på roliga smakkombinationer i vårt sortiment.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp Original All White Normal
Format Slim
Producent Après Nicotine AB