• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
No.4 Après Cola Normal All White Portion

Après Cola Original

Aprés Cola är normalstarka nikotinportioner med en rund och välbalanserad smak av cola. Prillorna är normalstora och kommer i en normalstark nikotinstyrka på 8 mg nikotin per gram.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
159,99 kr
-
+

Detaljerad information om Après Cola Original

Après Cola

Nikotinpåsar från Après med en syrlig smak cola samt välbalanserade inslag av sötma. Påsarna är tillverkade i slim-format och nikotinhalten ligger på 8 mg/g. När du köper All White snus från Après ligger snuset i dosor med ett praktiskt förvaringsfack för dina använda påsar.

Après Cola snus

Nikotinpåsarna från Après är vitt snus med colasmak. Nikotinhalten ligger på 8 mg/g och Après snus klassificeras därmed som normalstark. Det är ett tobaksfritt snus eftersom basen är gjord på växtfiber och nikotinet tillsatt i efter hand. Samtliga produkter från Après, inklusive dosorna och förpackningarna, är faktiskt gjorda av olika växtbaserade material.

Après nikotinpåsar

Du kan köpa Après nikotinpåsar som enskilda dosor, i 5-pack eller som hel stock med 10 dosor. Det går givetvis också bra att kombinera din beställning med andra spännande smaker från Après. Ice Tea Peach, Cactus Lime, Mint samt Après Lemon Curd är några exempel på roliga smakkombinationer i vårt sortiment.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak cola
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp Original All White Normal
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Cola Original

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.