• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
XQS Tropical Slim Strong

XQS Tropical Slim Strong

XQS Tropical Slim Strong är en produkt från varumärket XQS, innehåller smaker av mango, passionsfrukt och ananas, och är klassad som Extra Stark. Produkten har 20 portioner per dosa och tillhör kategorin vitt snus.

  • 1 dosa 39,49 kr
  • 5-pack (36,60 kr/st) 182,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (33,00 kr/st) 989,90 kr
329,90 kr
Produkt:329,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Information om XQS Tropical Slim Strong

Insurgent Ventures II producerar XQS Tropical Slim Strong, en del av XQS NP Portfolio-serien, i kategorin tobaksfritt snus. Produkten innehåller inte tobak men innehåller nikotin. Den är klassad som Extra Stark och har ett slim format, ämnad för dem som söker en stark nikotinupplevelse utan tobak.

Smak, nikotinhalten och format för XQS Tropical Slim Strong

XQS Tropical Slim Strong innehåller en kombination av smaker: mango, passionsfrukt och ananas, presenterad i slim format. Som en del av kategorin vitt snus, klassificeras denna produkt som Extra Stark.

Nikotinhalten är 16 mg/g och 8 mg per prilla, vilket gör dessa portioner klassificerade med fyra pluppar ◉◉◉◉. XQS Tropical finns också i en variant med lägre nikotinhalt: XQS Tropical 4 mg Normal.

Fakta om XQS Tropical Slim Strong:

  • Kategori: vitt snus
  • Smak: Mango, passionsfrukt, ananas
  • Styrka: Extra Stark
  • Nikotinhalten: 8,0 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 20

Mer information om XQS

XQS är ett varumärke inom marknaden för nikotinpåsar utan tobak, känt för dess sortiment av produkter med skilda smaker och styrkor, ämnade för ett brett användarspektrum.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke XQS
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Lanseringsdatum 2021-07-13
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), Vatten, Nikotin, Aromer, Smakförsärkare (koksalt), Fuktbevarande medel (E1520), Surhetsreglerande medel (E500), Sötningsmedel (E955)
Producent Insurgent Ventures II
(5) recensioner
Recensioner för XQS Tropical Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Bästa vita

Markus , 14 februari 2024

Bra smak och konsistens

Bästa vita

Markus Roos, 14 februari 2024

Bra smak och konsistens

Vidrig

Magnus, 25 september 2023

Får någon äcklig kemisk smak i munnen av denna. Kan inte beskriva smaken men det smakar inte som något tropisk frukt i alla fall.

Bra smak snus

Petra, 8 augusti 2023

En snus som när jag får den är torr och svår att snusa med glädje. Men efter lite kärlek och omvårdnad(några stänk vatten) så får den liv. God tydlig smak väntar nu på en ny dosa för en andra chans då jag gillade smaken. Bra storlek och material i snusen.

Jättegod!

Viktoria , 9 september 2022

Om du gillar fruktiga smaker är denna perfekt, som godis först, men iochmed smaken så känns det väldigt artificiellt och kan på de sättet bli jobbig att snusa i längden