• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
VID Racing Raspberry

VID Ruby Raspberry

VID Ruby Raspberry är ett vitt snus från varumärket VID med en smak av hallon. Produkten kommer i ett slimmat formatet, med en stark styrka och 18 portioner per dosa.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (25,98 kr/st) 129,90 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
129,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om VID Ruby Raspberry

VID Ruby Raspberry är en produkt från varumärket VID, tillverkad av Kurbits Snus AB. Detta är en nikotinprodukt utan tobak, klassificerad som ett vitt snus i slim-format.

Smak, styrka och format för VID Ruby Raspberry

VID Ruby Raspberry, ett vitt snus i slim-format, kombinerar hallonsmak och en stark styrka. Nikotinhalten per portion är 6,7 mg, med en total nikotinhalt av 12 mg/g.

Fakta om VID Ruby Raspberry:

  • Kategori: Vitt snus
  • Smakprofil: Hallon
  • Styrka: Stark
  • Nikotinhalten: 6.7 mg per portion
  • Antal prillor per dosa: 18

Mer information om VID

VID är ett varumärke känt för sina innovativa nikotinprodukter utan tobak, med ett fokus på miljömässig hållbarhet. Produkterna utgör ett modernt alternativ till traditionellt snus.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,7 mg/portion
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 18
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2022-05-11
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, växtfibrer, förtjockningsmedel (E401), aromer, stabiliseringsmedel (E415), salt, surhetsreglerande medel (E501), nikotin
Producent Kurbits Snus AB
(1) recensioner
Recensioner för VID Ruby Raspberry

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Svag smak

Petra, 12 september 2022

Har provat flera smaker från detta märke och detta är smaken som håller minst. Doftar lite och smaken lika tam tyvärr. Men duger bra om man inte ställer så höga smak krav. För påsens storlek och konsistens är klockren synd på smakens kvalite.