• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris 5-PACK
VID Minty Apple Slim Strong

VID Minty Apple Slim Strong

VID Minty Apple är nikotinpåsar med en stark nikotinstyrka. Portionerna Minty Apple är slimmade till storleken och har en smak av äpple i kombination med klassisk mint.

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (25,98 kr/st) 129,90 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
129,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om VID Minty Apple Slim Strong

VID Minty Apple Slim Strong är en nikotinprodukt från Kurbits Snus AB under varumärket VID. Produkten, som är av typen vitt snus, är tillverkad i slim-format och innehåller inte tobak men innehar nikotin. Nikotinhalten är klassificerad som stark och är en del av VID Regular Portfolio-serien.

Smak, nikotinhalt och format av VID Minty Apple Slim Strong

VID Minty Apple Slim Strong, en produkt inom kategorin vitt snus från VID, sammanför smakerna av äpple och mint med ett slim-format. Den starka nikotinhalten definierar denna produkt, med en nikotinhalt på 6,7 mg per portion och 12 mg/g.

Fakta om VID Minty Apple Slim Strong:

  • Kategori: Vitt snus
  • Smakprofilen: Äpple, mint
  • Nikotinhalten: Stark
  • Nikotin per portion: 6,7 mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 18

Mer information om VID

VID är ett varumärke som produceras av Kurbits Snus AB. Företaget engagerar sig i miljöansvar och innovation inom nikotinpåseindustrin. Genom ett utbud av diverse smaker och nikotinhalten, inklusive tobaksfria alternativ, erbjuder VID ett modernt alternativ för konsumenter.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 6,7 mg/portion
Smak frukt
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 18
Vikt per portion (gram) 0,6 g
Lanseringsdatum 2023-02-16
Ingredienser Fyllnadsmedel (E460), vatten, växtfibrer, förtjockningsmedel (E401), aromer, stabiliseringsmedel (E415), salt, surhetsreglerande medel (E501), nikotin
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VID Minty Apple Slim Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.