• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
VID Fruit Fusion

VID Fruit Fusion

VID Fruit Fusion har en fruktig smak och har en normalstark nikotinhalt.


  • 1 dosa 34,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (29,99 kr/st) 299,90 kr
299,90 kr
-
+

Detaljerad information om VID Fruit Fusion

En nyhet på marknaden är VID Fruit Fusion. I den här varianten har VID kombinerat söta bär och frukter för att skapa en välbalanserad bärsmak. Prillorna kommer i ett slimmat format vilket gör att de har en skön passform.

Nikotinhalten i VID Fruit Fusion

VID Fruit Fusion är tobaksfria nikotinpåsar med en nikotinhalt på 12 milligram per gram. Det här innebär att prillorna har styrka 3 av 5. I en dosa får du 12 gram där en portion väger 0,55 gram vilket innebär att det finns 18 portioner per dosa.

Om VID

Företaget VID är en ny aktör på marknaden som tillverkar all white nikotinpåsar. Det som gör att VID sticker ut på marknaden är att materialet samt produktionen av deras dosor är klimatsmarta och är Co2-utsläppsneutrala. Företaget skapar dessutom olika smakkombinationer med varierande nikotinhalt.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 18
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VID Fruit Fusion

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.