• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Velo Freeze Slim X-Strong

Velo Freeze Slim X-Strong

Velo Freeze Slim X-Strong är en extra stark all white snus med en nikotinhalt på 15,6 mg/g och har smak av pepparmint med en mentol.

Fler nikotinpåsar från Velo här

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
329,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Freeze Slim X-Strong

Hur stark är VELO Freeze X-Strong?

Slimmade och starka nikotinpåsar från Velo. Påsarna har smak av både mentol och pepparmint vilket ger en tydlig mintsmak i munnen. Velo Freeze nikotinhalt ligger på 15,6 mg/g och Velo Freeze Slim är avlånga till formen för att passa bättre under läppen. Du kan använda Velo Freeze X-Strong när du vill och var du vill.

Produkten innehåller dessutom ingen tobak utan är gjord på bland annat fiber från växter som tall och eukalyptus. Påsarna innehåller även xylitol som är en vanlig ingrediens i exempelvis tuggummi. Nikotinet blir sedan tillsatt separat efter att det blivit utvunnit från tobak.

VELO X Freeze stock

Hos oss kan du köpa en Velo Freeze stock med tio dosor om du vill ha alla i samma smak. Du kan även köpa dina Velo nikotinpåsar i 5-pack och som enskilda dosor, vilket passar om du exempelvis vill kombinera dina Velo Extra Strong Freeze med Velo nikotinpåsar i några andra smakkombinationer.

Se alla snus från VELO Freeze-serien här

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15,6 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Freeze Slim X-Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.