Skruf Xtra Stark Portionssnus

Skruf Xtra Stark Portionssnus

produkt information för Skruf Xtra Stark Portionssnus

Skruf Xtra Stark Portionssnus är det starkaste snuset i hela Skruf's snus serie. Snuset har en ganska mild tobakssmak som är smaksatt med den klassiska smaksättningen av bergamott och rosen olja som man oftast finner i skrufs original snus. Den extra styrkan kommer från en högre koncentration av tobak samt valet av tobaksblad är av det starkare slaget. 

Skruf tillverkas med 100% ekologisk tobak!

388 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig
vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Vi finns för att hjälpa !

Nettotobak logotype

Har du några frågor om produkten Skruf Xtra Stark Portionssnus eller undrar över något annat finns vi på


Telefontider:

Vardagar: 10:00 - 17:00

Helger: Stängt

Skruf Xtra Stark Portionssnus är det starkaste snuset i hela Skruf's snus serie. Snuset har en ganska mild tobakssmak som är smaksatt med den klassiska smaksättningen av bergamott och rosen olja som man oftast finner i Skrufs original snus. Den extra styrkan kommer från en högre koncentration av tobak samt valet av tobaksblad är av det starkare slaget. 

Vikt/dosa: 22g

Portioner/dosa: 24st

Styrka: 4/4

Levereras i 10-pack

    Skriv din recension

    Med "Skruf" strävar man efter att skapa det perfekta snuset. Ända sedan starten 2003 har fokus legat i att skapa ett modernt premiumsnus med fokus på kvalité och spännande smaker. På den svenska marknaden innehåller hela Skruf portföljen 100% ekologiskt odlad tobak från Brasilien och USA.

    Skruf