• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Lundgrens Norrland Vit Slim Portion är ett vitt portionssnus i slimformat med en otrolig smak utav granskott och fjällblommor! Lundgrens Norrland Vit är en helt ny produkt som tar över efter Lundgrens Vit, nytt och förbättrat recept med en frisk och fräsch smak av granskott och fjällblommor. Snuset är givetvis fortfarande tillverkat med svensk ekologisk tobak!  Nikotinhalt: 10mg/g
  • 1 dosa 35,29 kr
  • 10-pack (29,29 kr/st) 292,90 kr
292,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Lundgrens Norrland Vit Portion är ett vitt portionssnus i slimformat med en otrolig smak utav granskott och fjällblommor! Lundgrens har gjort det igen, med sitt ekologiska svenskproducerade tobak så skapar dom riktigt bra snus. Lundgrens Norrland är en smakupplevelse som verkligen har fångat smaken av Norrland. Här finner man en klassisk tobakskaraktär som går väl med smaken av granskott. Den blommiga undertonen från fjällblommorna ger verkligen snuset det där lilla extra som förvandlar snuset till något riktigt speciellt! Prillan är av slimformat för att passa mer bekvämt under läppen. Portioner: 24st/dosa Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka Normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim Vit Portion
Format Slim
1
Producent BAT
(8) recensioner
Recensioner för Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Riktigt bra!

Malin, 5 februari 2021

Riktigt bra snus! Tydlig smak och doft av granskott. Ingen överdriven smak av tobak. För att vara slim håller den helt okej länge innan den börjar rinna. P*******!

Favoriten ❤️

Henrik, 8 november 2020

Jag har nyligen slutat röka och gått över på snus och provat en del i jakten på något som funkar för mig, jag har verkligen hittat mitt snus, Lundgrens Norrland slim är min favorit...

Lundgrens norrland

Lars Jonsson, 21 november 2018

Vit slim passar bra under läppen ingen ser att man använder snus., bra smak

Kul

Tobias Franzén, 6 november 2018

En kvalitetssnus att variera med mot det vanliga snuset.

Lundgrens Norrland Vit Portion

Isac, 25 oktober 2018

Färska prillor med en god och mild smak som man aldrig tröttnar på!

Visa fler omdömen