• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Lundgrens Norrland Vit Slim Portion är ett vitt portionssnus i slimformat med en otrolig smak utav granskott och fjällblommor! Lundgrens Norrland Vit är en helt ny produkt som tar över efter Lundgrens Vit, nytt och förbättrat recept med en frisk och fräsch smak av granskott och fjällblommor. Snuset är givetvis fortfarande tillverkat med svensk ekologisk tobak!  Nikotinhalt: 10mg/g.

OBS! Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.

  • 1 dosa 35,29 kr
  • 10-pack (29,29 kr/st) 292,90 kr
  • 30-pack (29,29 kr/st) 878,70 kr
292,90 kr
-
+

Detaljerad information om Lundgrens Norrland Vit Slim Portion

Lundgrens Norrland Vit Portion är ett vitt portionssnus i slimformat med en otrolig smak utav granskott och fjällblommor! Lundgrens har gjort det igen, med sitt ekologiska svenskproducerade tobak så skapar dom riktigt bra snus. Lundgrens Norrland är en smakupplevelse som verkligen har fångat smaken av Norrland. Här finner man en klassisk tobakskaraktär som går väl med smaken av granskott. Den blommiga undertonen från fjällblommorna ger verkligen snuset det där lilla extra som förvandlar snuset till något riktigt speciellt! Prillan är av slimformat för att passa mer bekvämt under läppen. Portioner: 24st/dosa Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Lundgrens Snus
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 15,4 g
Snustyp Slim Vit Portion
Format Slim
1
Producent BAT