• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Loop Mango Tango Mini
Loop Mango Tango Mini
Loop Mango Tango Mini
Loop Mango Tango Mini
Loop Mango Tango Mini
Loop Mango Tango Mini
Loop Mango Tango Mini

Loop Mango Tango Mini

Loop Mango Tango Mini är en mini format variant av Loop Mango Tango Slim. Nikotinportioner med en fräsch sommarsmak av mango, lime och het chili. Portionerna är i formatet mini.
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
329,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Loop Mango Tango Mini

Företaget Loop har lanserat ett mangosnus till sitt sortiment. Nämligen Loop Mango Tango Mini. Här får du uppleva en smakkombination av mango, syrlig lime samt het chili. Nikotinpåsarna kommer dessutom i mini format vilket gör att de sitter diskret under läppen.

Loop Mango Mini

Prillorna i Loop Mango Mini har en nikotinhalt på 15 milligram per gram vilket gör att de anses ha en normal nikotinstyrka (2/4). Varje dosa av Loop Mango Tango Mini innehåller 20 portioner samt innehåller 9 gram. Det går att köpa nikotinpåsarna per dosa eller i ett flerpack om det passar dig bättre.

Loop snus

Nikotinpåsarna från Loop är tillverkade i Stockholm av Another Snus Factory. Loop tillverkar All White nikotinpåsar vilket innebär att det är snus utan tobak. Prillorna från företaget har en unik teknologi som gör att de har en snabb utsöndring av både nikotin och smakerna. Teknologin som Loop använder heter Instant Rush TM.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Loop
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 9 g
Snustyp All White Portion Mini
Format mini
Producent Another Snus Factory
(0)
Recensioner för Loop Mango Tango Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.