• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Kurbits Fäbodsnus Vit Portion
Kurbits Fäbodsnus Vit Portion
Kurbits Fäbodsnus Vit Portion
Kurbits Fäbodsnus Vit Portion
Kurbits Fäbodsnus Vit Portion

Kurbits Fäbodsnus Vit Portion

Kurbits Fäbodsnus Vit Portion är ett klassiskt snus med inspiration av Fäbodkulturen och är ett folkligt snus med smak av tjära blandat med söt vanilj. Tobaken har en tydlig mustighet och har en påtaglig rustik smak. Portionspåsarna är white portioner, vilket betyder att dom är torra på utsidan men fuktiga inuti, detta utsöndrar smak och nikotin över en längre tid.
  • 1 dosa 34,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Kurbits Fäbodsnus Vit Portion

Kurbitssnus tillverkar Fäbodsnus och tar snustillverkningen på högsta allvar. För Kurbits är snusskapandet fortfarande ett hantverk som kräver omsorg och kärlek. Målet är att kunna erbjuda ett snus med en helt annan känsla än något annat på marknaden. Art: 1010 Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kurbits
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 18 g
Snustyp Vit Portion
Format Normal
Producent Kurbits
(7) recensioner
Recensioner för Kurbits Fäbodsnus Vit Portion

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Toppen

Henrik L, 4 mars 2021

Ett av mina stora favoriter nu mera... Gott, Bra med Nikotin och bra påsar... Helt klart en stor favorit ihop med Soldat snuset

fin

veronica, 15 januari 2021

fin i smaken och välfyllda prillor

En vattendelare

Ola Andreas P, 14 maj 2020

Denna är nog antingen eller. Fick en dosa av en vän som inte klarade av den alls. Jag däremot älskade den. Blir tveklöst en stock vid nästa beställning! Gillar man den tror jag inte att det är ett snus man kommer tröttna på!

Når inte hela vägen

Jonas, 30 mars 2020

Doften är trevlig, men smaken är inte minnesvärd. Det känns så som idén till smaken är bättre än själva utförandet. Det finns små små toner av vanilj i den och doften av kära är härlig. Men i sanning smakar den mest bara...lite sött och enkelt. Misstänker att den kunde gjort sig bättre i blöt originalportion. White gör den torr och smaklös.

Ångrar mitt köp

A.Loman, 5 februari 2020

Tänkte den måste jag testa när jag såg "Tjära blandat med söt vanilj", men tycker "vanlig General" är mer sanningsenlig beskrivningen. Därmed inte sagt att den ens påminner om General, utan bara att jag anser det beskriver smaken mer sanningsenligt än "Tjära blandat med söt vanilj".

Visa fler omdömen