• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Snussats Kungssnus Pandoras Box 004

Snussats Kungssnus Pandoras Box 004

Snussats Kungssnus Pandoras Box 004 är den senaste sortern av Pandoras Box serien, en serie av unika blandningar som varierar mellan säsongerna. I nummer fyra så finner man en stor del gröntorkad Virginia tobak som ger snuset en helt unik smak. Tobaken är till formen grovmald men beter sig som mediummald då tobaken är skör. OBS! Ingredienserna ingår inte! Du kan läsa mer   HÄR!
339,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Snussats Kungssnus Pandoras Box 004

Snussats Kungssnus Pandoras Box 004 är den senaste sortern av Pandoras Box serien, en serie av unika blandningar som varierar mellan säsongerna. I nummer fyra så finner man en stor del gröntorkad Virginia tobak som ger snuset en helt unik smak. Tobaken är till formen grovmald men beter sig som mediummald då tobaken är skör. Kungssnus rekommenderar därför en lägre ungstemperatur vid tillagning.  Snussatsen ger ca 2 kilo färdigt snus. Innehållsdeklaration av färdigtillverkat snus av denna snussats tillsammans med tillbehörssats:•Fukthalt 47,5 % •Nikotinhalt 0,62 % •pH värde 8,0 Ean13: 6666666666666
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Kungssnus
Produkttyp Snussats lös
Nikotinstyrka normal
Smak Klassisk
Producent Duderhof
(0)
Recensioner för Snussats Kungssnus Pandoras Box 004

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.