• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 5-PACK
No.3 Après Lemon Curd Normal All White Portion

Après Lemon Curd

Après Lemon Curd - normalstarka nikotinportioner med en krämig smak av citronskal. Formatet på portionerna är normalstora och nikotinstryrkan är normal.
  • 1 dosa 40,99 kr
  • 5-pack (32,00 kr/st) 159,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 11-pack (35,99 kr/st) 395,89 kr
159,99 kr
-
+

Detaljerad information om Après Lemon Curd

I Après Lemon Curd möts smaken av citroner och en söt ton i en kombination. Smaken i detta citronsnus påminner dessutom om en härlig citronmarängpaj.

Aprés Lemon Curd

Detta är ett snus utan tobak med smaken av citron. Den har små påsar som du enkelt och smidigt kan placera under läppen. Här utsöndras också en härlig smak i lagom takt. Après snus missfärgar inte dina tänder och den rinner inte, till skillnad från andra snussorter. Varje nikotinpåse innehåller 8 mg/g nikotin. Après Lemon Curd passar extra bra i sommarsolen.

Normal styrka

Après Lemon Curd kommer i normal styrka. De ger både en intensiv och fräsch smak under läppen. Varje snusdosa innehåller också totalt 20 portioner i styrkan 2 av 4. Om du dessutom föredrar att snusa diskret är detta den perfekta produkten för dig.

 

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Après
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak citrus
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp Original All White Normal
Format Slim
Producent Après Nicotine AB
(0)
Recensioner för Après Lemon Curd

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.