• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Ace X Cool Mint
Ace X Cool Mint
Ace X Cool Mint
Ace X Cool Mint
Ace X Cool Mint

Ace X Cool Mint Strong

Ace X Cool Mint är ett alster från Ace Superwhite med smak av mint och pepparmint. Den besitter en stark styrka och presenteras i ett smalt format. Varje dosa innehåller 20 prillor. Det är en All White Portion-artikel, vilket innebär att dess innehåll är utan tobak och fylld med nikotin.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 5-pack (37,00 kr/st) 184,99 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
  • 30-pack (33,50 kr/st) 1.004,90 kr
299,00 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Ace X Cool Mint Strong

Ace X Cool Mint är ett alster från Ace Superwhite, framställt av Ministry of Snus. Det representerar en All White Portion-artikel, vilket indikerar att deras innehåll är befriat från tobak. De är istället fyllda med nikotin, vilket medför en starkare styrka. Detta alsters format är smalt, vilket ger en mindre synlig inpassning jämfört med konventionella snusprodukter.

Beskrivning av smak, styrka och format för Ace X Cool Mint

Ace X Cool Mint representerar en All White Portion-artikel med ett smalt format. Den ger en smakkombination av mint och pepparmint. Nikotinhalten i denna artikel är 8,0 Mg/portion och 16,0 Mg/g, vilket kategoriserar den som en stark produkt. Det smala formatet ger en mindre synlig och mer anpassningsbar inpassning jämfört med konventionella snusprodukter.

Information om Ace X Cool Mint:

  • Kategori: All White Portion
  • Smak: Mint, Pepparmint
  • Styrka: Stark
  • Nikotinhalt: 8,0 Mg/portion
  • Antal prillor per dosa: 20

Ytterligare om Ace Superwhite

Ace Superwhite är ett handelsnamn som ägs av tillverkaren Ministry of Snus. De har en inriktning mot All White Portion-produkter, vilket innebär att deras innehåll är utan tobak och istället fyllt med nikotin. I deras sortiment finns olika smakvarianter och styrkor för att matcha olika preferenser.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Ace Superwhite
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 8 mg/portion
Smak mint
Innehåll/förpackning 10 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,5 g
Lanseringsdatum 2021-01-22
Ingredienser Fiber, vatten, aroma, Erytritol, xylitol, Aromer, Surhetsreglerande medel (E500), Förtjockningsmedel (E401), Sötningsmedel (e959), koksalt, konserveringsmedel (E202)
Producent Ministry of Snus
(0)
Recensioner för Ace X Cool Mint Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.