• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Zyn Northern Woods Slim

ZYN Northern Woods Slim

ZYN Northern Woods Slim Strong har en mörk karaktär med toner av skogsbär, örter, lavendel och citrus. Formatet är en slimmad helvit prilla som är torr på ytan med fuktigt som rinner mindre
  • 1 dosa 32,39 kr
  • 5-pack (29,40 kr/st) 146,99 kr
  • 10-pack (27,39 kr/st) 273,90 kr
273,90 kr
-
+

Detaljerad information om ZYN Northern Woods Slim

ZYN Northern Woods är helvita nikotinpåsar, även kallat All White. De innehåller ingen tobak vilket i sin tur gör att du slipper att oroa dig för att få missfärgade tänder. ZYN Northern Woods smak är av skogsbär, örter samt lavendel i kombination med citrus. Eftersom nikotinpåsarna har en torr yta, rinner inte innehållet under läppen.

ZYN Slim Northern Woods tobaksfritt snus

Nikotinpåsarna är tobaksfria och de har styrka 3. Varje dosa innehåller 16,8 gram och nikotinpåsarna innehåller 11 milligram nikotin per gram produkt. ZYN Slim Northern Woods kommer i formatet slim vilket gör att de passar bra för dig som önskar ett diskret användande.

Finns att köpa i flera olika sorter

Nikotinpåsarna säljs i dosor om singelpack, 5-pack och även 10-pack. Produkten passar bra för dig som gillar en extra stark smak av nikotin och som ger dig sting under läppen.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 11 mg/g
Smak bär
Innehåll/förpackning 16,8 g
Snustyp All White Portion
Format Slim
Producent Swedish Match
(4) recensioner
Recensioner för ZYN Northern Woods Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Har snusat i 28 år. Denna värst hittills

Calle, 2 februari 2021

Har provat många olika sorters snus genom åren och denna är värst hittills. Fullständigt vidrig i både smak och doft. Rekommenderar att ni köper en dosa och provar själva, då vissa verkar älska den. Den kanske är snusens koriander: antingen älskar man den eller så hatar man den.

Bästa!

Marajapiraja, 17 oktober 2020

Super god! Smakar verkligen granskott och bär! Detta kommer helt klart bli min favorit!

Favorit!

Jeanette, 30 augusti 2020

Älskar doften, även om den är stark. Smaken är underbar!

?

Jennifer, 1 juni 2020

Kväljande