• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nyhet Nytt pris
Zyn Mixpack Strong 5-pack

Zyn Mixpack Strong 5-pack

ZYN Mixpack Strong 5-pack innehåller fem dosor i olika smaker från märket ZYN. De har en mixad styrka och tillhör kategorin vitt snus. Varje dosa innehåller 21 st. portioner.
149,99 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Zyn Mixpack Strong 5-pack

Ace X Mixpack innehåller fem dosor från varumärket ZYN. Nikotinstyrkan på dosorna klassas som stark/extra stark, men dosorna har olika nikotinhalter. Formatet på prillorna är slim. 

Mixpacket kommer med en dosa vardera av nedanstående dosor:

  • ZYN Spearmint Slim Strong - De helvita prillorna har en smak av spearmint, pepparmint och mentol. Nikotinhalgten är 9 mg/portion.
  • ZYN Apple Mint Strong Slim -  De helvita prillorna har en smak av grönt äpple och mentol. Nikotinhalgten är 9 mg/portion.
  • ZYN Cool Frost Slim Strong - De helvita prillorna har en smak av pepparmint och mentol. Nikotinhalgten är 9 mg/portion.
  • ZYN Slim Citrus Strong  - De helvita prillorna har en smak av citron, lime och apelsinskal. Nikotinhalgten är 9 mg/portion.
  • ZYN Violet Licorice Slim - De helvita prillorna har en smak av viol och pepparmint. Nikotinhalgten är 11 mg/portion.
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt Mixad
Nikotinhalt (mg/portion) Mixad
Smak Mixad
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 21
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för Zyn Mixpack Strong 5-pack

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.