• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Zyn Mini Dry Gold Strong

ZYN Gold Mini Dry Strong

ZYN Gold Mini Dry Strong är en nikotinpåse med rund karaktär och smak av lufttorkade blad och inslag av cederträ. Formatet mini innebär små påsar som gör nikotinpåsen diskret 

OBS: Är du ute efter en variant av produkten med lägre nikotinstyrka? Då hittar du den här.

  • 1 dosa 32,89 kr
  • 5-pack (30,00 kr/st) 149,99 kr
  • 10-pack (27,89 kr/st) 278,90 kr
278,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om ZYN Gold Mini Dry Strong

Nikotinpåsarna i ZYN Gold Mini Strong har en smak av torkad frukt i kombination av karamell. Smaken påminner om lufttorkade blad med inslag av cederträ. Dessutom kommer nikotinpåsarna i formatet mini vilket bidrar till ett diskret bärande under läppen.

ZYN Gold Mini Strong nikotinhalt

Nikotinpåsarna innehåller även en hög halt av nikotin, 15 milligram per gram, vilket gör att de klassas som extra starka. Prillorna passar dig som föredrar en stark nikotinstyrka och är van vid nikotin.

Nikotinpåsar utan tobak

ZYN Mini Gold Strong består av vita nikotinpåsar som inte innehåller någon tobak alls. På så sätt får man inga missfärgade tänder och det vita snuset rinner inte. ZYN Mini Gold Strong utsöndrar en nikotin och smak under en längre vilket gör att de levererar en långvarig smak. Nikotinpåsarna finns att köpa i 1-pack, 5-pack samt 10-pack. Varje dosa innehåller 8 gram produkt totalt.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke ZYN
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 15 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 8 g
Snustyp All White Mini Mint
Format mini
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för ZYN Gold Mini Dry Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.