Skruf Original White
Skruf Original White
Skruf Original White

Skruf Original White

produkt information för Skruf Original White

Skruf Original White är ett vitt portionssnus med en klassisk Svensk smaksättning. Tobaken har en mild och ren smak, endast smaksatt med bergamott och en gnutta rosenolja som ger snuset en intressant twist. Prillorna är vita, ett format som bjuder på en långvarig smak och mindre rinnighet än original prillor. All tobak i Skruf's snus är från ekologiskt odlad tobak!

175 Kr

produkten finns inte i vald attribut försök välja en annan attribut eller skriv upp din e-post i fältet nedan så hör vi av oss till dig när produkten finns i lager igen.

Meddela mig när tillgänglig

Betyg:

Dfg

Titel: H

Gammal skruf

  vector checkbox 1-2 Dagar leverans | vector checkbox 14 dagars faktura utan avgift | vector checkbox Fraktfritt över 999:-

  Kunder som köpt denna produkt köpte också:

  Vi finns för att hjälpa !

  Nettotobak logotype

  Har du några frågor om produkten Skruf Original White eller undrar över något annat finns vi på


  Telefontider:

  Vardagar: 09:00 - 17:00

  Helger: Stängt

  Skruf Original White är ett vitt portionssnus med en klassisk Svensk smaksättning. Tobaken har en mild och ren smak, endast smaksatt med bergamott och en gnutta rosenolja som ger snuset en intressant twist. Prillorna är vita, ett format som bjuder på en långvarig smak och mindre rinnighet än original prillor. All tobak i Skruf's snus är från ekologiskt odlad tobak!

  Nikotinhalt: 8mg/g

  Vikt/dosa: 22g

  Portioner/dosa: 24st

  Levereras i 10-pack

  • Dfg
   2019-04-02

   H

   Gammal skruf

   • | Rapportera missbruk

  Visa fler

  Skriv din recension

  Med "Skruf" strävar man efter att skapa det perfekta snuset. Ända sedan starten 2003 har fokus legat i att skapa ett modernt premiumsnus med fokus på kvalité och spännande smaker. På den svenska marknaden innehåller hela Skruf portföljen 100% ekologiskt odlad tobak från Brasilien och USA.

  Skruf