• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VOLT Spearmint Breeze Slim

VOLT Spearmint Breeze

VOLT Spearmint Breeze Slim All White är en helt ny All White-produkt med en kryddig smak av pepparmint och mentol.

OBS: Nu med optimerat recept och format!  Smalare men längre nikotinpåse som sitter bättre under läppen och nu även snabbare utsöndring av smak.

  • 1 dosa 31,99 kr
  • 5-pack (29,00 kr/st) 144,99 kr
  • 10-pack (26,99 kr/st) 269,90 kr
269,90 kr
-
+

Detaljerad information om VOLT Spearmint Breeze

Nikotinpåsar från VOLT med söt spearmintsmak, vilket är en kombination av kryddig pepparmint och mentol. VOLT Spearmint Breeze Slim är långa och smala till formen för att ligga både bättre och bekvämare under läppen. Nikotinpåsarna är starka med en nikotinhalt på 13,5 mg/g.

VOLT snus

Nikotinpåsarna VOLT Spearmint Breeze Strong innehåller ingen tobak utan har en bas av naturliga växtfiber. Nikotinet blir sedan tillsatt separat. Liknande Volt Mint smaker är även VOLT Pearls Midnight Mint med smak av pepparmint och mentol eller VOLT Deep Freeze som har en smak av eukalyptus och mentol. Alla produkter från VOLT kan köpas både som enskilda dosor om du vill kombinera olika smaker, samt som fempack och som stock med tio stycken dosor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 13,5 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14,7 g
Snustyp Slim All White Strong
Format Slim
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Spearmint Breeze

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.