• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
VOLT Frosted Apple Extra Strong

VOLT Frosted Apple Extra Strong

VOLT Frosted Apple Extra Strong är nikotinpåsar som har en ljus och kryddig karaktär med tydliga inslag av äpple och mynta samt en antydan till vanilj. 
  • 1 dosa 32,49 kr
  • 5-pack (29,60 kr/st) 147,99 kr
  • 10-pack (27,49 kr/st) 274,90 kr
274,90 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

VOLT Pearls Wild Mess Extra Strong 1 dosa +30,89 kr
VOLT Spicy Guava Slim Strong 1 dosa +32,49 kr
Produkt:274,90 kr
Tillval:
Totalt:
-
+

Detaljerad information om VOLT Frosted Apple Extra Strong

Som användare av nikotinpåsarna VOLT Frosted Apple 5 får du en långvarig smak. Här har tillverkarna kombinerat syrligt grönt äpple med inslag av både mint och vanilj. Nikotinpåsarna kommer dessutom i formatet slim, vilket gör att de sitter bra under läppen på ett diskret sätt.

VOLT Äpple Extra Stark

Prillorna i VOLT Frosted Apple Extra Strong har styrka 5. Det här innebär att de anses vara extra starka med en nikotinhalt på hela 18 milligram per gram. En dosa av VOLT Äpple Extra Stark har 14,7 gram, vilket innebär att du får 21 portioner per dosa. Nikotinpåsarna går att köpa per dosa eller så kan du välja mellan olika alternativ på flerpack.

VOLT snus

Det är det välkända varumärket Swedish Match som står bakom VOLT. Som relativt nya i branschen har VOLT hunnit göra sig kända för att tillverka tobaksfritt snus i olika smaker. Deras nikotinpåsar finns i flera olika smakkombinationer samt i varierande nikotinhalter.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VOLT
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 18 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14,7 g
Format Slim
Antal portioner/förpackning 21
Producent Swedish Match
(0)
Recensioner för VOLT Frosted Apple Extra Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.