• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
VID Ginger Lemon

VID Ginger Lemon

VID Ginger Lemon All White är nikotinpåsar med en smak av ingefära och citron. En nikotinpåse som håller länge i smak.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan vikt variera samt nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 33,99 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om VID Ginger Lemon

VID Ginger Lemon

Nikotinpåsarna VID Ginger Lemon All White är helt kritvita och torra, vilket gör att de inte rinner så mycket. Tack vare sin vita färg missfärgar de inte heller tänderna. Påsarna luktar inte mycket utan har endast en svag doft av sin smaksättning. Du kan köpa nikotinpåsarna i vår webbutik.

Smak av ingefära och citron

När du använder VID Ginger Lemon All White kommer du känna en smak av kryddig ingefära och citron. Du känner även inslag av söt honung. VID snus ingefära säljs i formatet slim.

Helt fri från tobak

VID snus ginger innehåller 12 milligram nikotin per gram. Effekten av VID ingefära kommer även att hålla i sig under ganska lång tid, detsamma gäller för smaken. VID snus ingefära är ett vitt snus som är helt fri från tobak.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp all white portion
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 12 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent Kurbits Snus AB
(0)
Recensioner för VID Ginger Lemon

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.