• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris 3-PACK
VID Coffee Caramel All White
VID Coffee Caramel All White
VID Coffee Caramel All White
VID Coffee Caramel
VID Coffee Caramel

VID Coffee Caramel

VID Coffee Caramel All White är en nikotinpåse med smak av kaffe och karamelliserad vanilj välbalanserad i normal nikotin styrka.

OBS! Ny dosdesign. Under en övergångsperiod så kan vikt variera samt nya och äldre dos-versioner förekomma.

  • 1 dosa 33,99 kr
  • 3-pack (23,00 kr/st) 69,00 kr
  • 5-pack (31,00 kr/st) 154,99 kr
  • 10-pack (22,90 kr/st) 229,00 kr
69,00 kr
-
+

Detaljerad information om VID Coffee Caramel

En smak av kaffe och karamelliserad vanilj är vad VID Coffee Caramel erbjuder dig som användare. Nikotinstyrkan klassas som två av fem pluppar enligt VID:s mått mätt, med 12 milligram nikotin per gram av produkten. Portionerna har ett slimmat format för att ligga bekvämt under din läpp samtidigt som de är diskreta.

Kaffesnus utan tobak

Eftersom det här är vita nikotinpåsar kan du njuta av den goda smaken utan någon tobak. Kaffesmaken kommer från starka Arabica-bönor och den söta vaniljen ger en lyxig smak till nikotinpåsarna. Med en styrka 2/5 är det här normalstarka nikotinpåsar.

Köp VID Coffee Caramel på Nettotobak

Här på Nettotobak kan du köpa VID Coffee Caramel All White både som singeldosa och i flerpack. Ju fler dosor du köper desto lägre blir styckpriset.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VID
Produkttyp all white portion
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent Kurbits Snus AB
(1) recensioner
Recensioner för VID Coffee Caramel

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Kaffe på påse

Petra, 12 september 2022

Öppnar dosan och en klockren doft av kaffe slår mot mig. Min förväntningar att doft och smak skulle vara lika besannas. Men tyvärr är smaken lite väl kort å besvikelsen hög. Något för torr påse och den sätter sig aldrig helt. Något besviken.