• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Velo Winter Chill Slim X-Strong

Velo Winter Chill Slim X-Strong

Velo Winter Chill Slim X-Strong har en smak av mentol och noter av trä. En extra stark all white nikotinpåse med en nikotinhalt på 15,6 mg/g.

OBS! Produkten har utgått från leverantören. Se alla nikotinpåsar från VELO här

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 174,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (31,50 kr/st) 944,90 kr
329,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Velo Winter Chill Slim X-Strong

Velo Winter Chill Slim X-Strong

Velo Winter Chill X-strong är ett av de senaste tillskotten från Velo. Det är ett tobaksfritt vitt snus i slim-format med smak av mint. Det här All White-snuset innehåller extra mycket nikotin och bär därför beteckningen X-Strong. Fram till 2022 stod det Lyft på dosan, men idag är det Velo som gäller. Innehållet har däremot inte påverkats av namnändringen, utan är detsamma som innan.

Velo Winter Chill nikotinhalt

Nikotinhalten i Velo Extra Strong är hög och ligger på 10,9 mg/påse, vilket innebär att produkten ska snabbt ge en tydlig nikotineffekten. Velo Winter Chill har en sötma med inslag av trä och menthol.

Winter Chill X Strong tillverkning

Nikotinpåsar från Velo är tillverkade av olika fibrer från tall och företaget satsar på högkvalitativa ingredienser i samtliga produkter. Velo Winter Chill innehåller växtbaserade material, nikotin från tobaksblad, sötningsmedel, vatten och mentol. Det är ett vitt snus i slim format.
En dosa VELO Winter Chill X-Strong innehåller 20 st portioner.

Innehållsförteckning: Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), xylitol, nikotin, aromer, förtjockningsmedel (E401), salmiak, surhetsreglerande medel (E500), sötningsmedel (E950)

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 15,6 mg/g
Smak mint
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Winter Chill Slim X-Strong

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.