• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Velo Tropic Breeze Slim All White Portion

Velo Tropic Breeze Slim

Velo Tropic Breeze Slim är den populäraste varianten från Velo serien. Tropiska smaker och en nikotinhalt på 8 mg/g som motsvarar en normal stark prilla.

Fler nikotinpåsar från Velo här

  • 1 dosa 45,49 kr
  • 3-pack (35,00 kr/st) 105,00 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 175,00 kr
  • 10-pack (35,00 kr/st) 350,00 kr
350,00 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Tropic Breeze Slim

VELO Tropic Breeze

Det här är VELO:s populära variant med en härlig smak av tropiska frukter. VELO snus Tropic Breeze har en nikotinstyrka på 8 milligram per gram snus, vilket är normal styrka. Dessutom finns VELO Tropic Breeze Slim i ett format som ligger bra under läppen, samtidigt som de är diskreta.

Smaken för tankarna till stranden med sina somriga toner av bland annat mandarin, mango och passionsfrukt. VELO Tropical Breeze är väl avvägd mellan sött och surt där smakerna gifter sig i munnen och bjuder på en härlig upplevelse. Det här är helt vita nikotinpåsar som inte innehåller någon som helst tobak. VELO Tropic Slim har en låg rinnighet samt en smak som håller länge.

Köp VELO med smak av tropiska frukter hos Nettotobak

Här på Nettotobak kan du köpa VELO nikotinpåsar i enstaka dosor, i en stock med tio dosor eller som flerpack med fem eller elva dosor. Dessutom har vi många fler smaker för dig att välja mellan.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Tropic Breeze Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.