• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Velo Royal Tea Slim All White Portion

Velo Royal Tea Slim

Velo Royal Tea Slim har en fräsch blommig upplevelse med smak av svart te och bergamott, väl balanserad med en söt avslutning i en slim portion. En nikotinhalt på 14mg/g som motsvarar en normal stark nikotinpåse.

Fler nikotinpåsar från VELO här

  • 1 dosa 45,49 kr
  • 3-pack (35,00 kr/st) 105,00 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 175,00 kr
  • 10-pack (35,00 kr/st) 350,00 kr
350,00 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Royal Tea Slim

VELO Royal Tea är ett tobaksfritt snus med smak av svart te och bergamott, med en blommig och fräsch karaktär. Det är en av få nikotinprodukter på marknaden vars smak är inspirerad av te och bergamott och med en prilla under läppen påminns du om traditionellt engelskt afternoon tea. Nikotinpåsarna VELO Royal Tea har en nikotinhalt på 8 milligram/gram.

VELO nikotinpåsar

Likt alla nikotinpåsar från VELO kommer VELO Royal Tea portioner i ett slimmat format som gör att de lägger sig diskret under läppen.

En dosa VELO Royal Tea innehåller 20 nikotinpåsar. Dosan har en klassisk rund form och inbyggt i locket finns ett fack där du kan lägga dina använda nikotinpåsar. Du kan köpa VELO Royal Tea som enskilda dosor, i en stock om 5 dosor eller i en stock om 10 dosor.

Utöver VELO Royal Tea, erbjuder vi också många andra spännande smaker från varumärket.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 8 mg/g
Smak Övriga smaker
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Royal Tea Slim

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.