• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Velo Punchy Lime Mini
Velo Punchy Lime Mini
Velo Punchy Lime Mini
Velo Punchy Lime Mini
Velo Punchy Lime Mini
Velo Punchy Lime Mini
Velo Punchy Lime Mini

Velo Punchy Lime Mini

VELO Punchy Lime Mini, ett tobaksfritt vitt snus i mindre format, framhäver lime med en blandning av syrlighet och sötma, berikad med subtila exotiska noter. Produkten kommer i styrka 1 av 4, vilket anses som låg styrka. I en dosa VELO Punchy Lime Mini finns det 20 vita portioner.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 5-pack (40,00 kr/st) 199,99 kr
  • 10-pack (30,99 kr/st) 309,90 kr
  • 30-pack (36,50 kr/st) 1.094,90 kr
309,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Velo Punchy Lime Mini

Velo Punchy Lime Mini är en produkt från VELO, tillverkad av BAT. Denna tillhör All White Portion, eller 'vitt snus' på svenska, vilket innebär att den inte innehåller tobak. Trots detta finns både tobak och nikotin i den. Den är utformad för individer som önskar ett tobaksliknande alternativ utan tobak. Produkten är av mini-format, vilket underlättar portabiliteten.

Egenskaper för Velo Punchy Lime Mini

Velo Punchy Lime Mini är en tobaksfri snusprodukt i mindre storlek, kallad Mini. Detta innebär att den är mindre än standard snusportioner. Den har en citrusarom från lime. Dess mini-format innebär att varje portion är mindre än standard, men förser fortfarande samma nikotinmängd. Nikotinstyrkan definieras som 'låg', vilket visar att nikotinhalten är 10,0 mg/g, och varje portion har 4,2 mg nikotin. Här finns mer Velo med 1 plupp

Produktinformation om Velo Punchy Lime Mini:

  • Kategori: Tobaksfritt vitt snus
  • Arom: Lime
  • Nikotinstyrka: Normal
  • Nikotinmängd: 4,2 mg/portion
  • Antal portioner per förpackning: 20

Mer information om VELO

VELO är ett varumärke som BAT äger, och är känt för att tillverka produkter utan tobak. Varumärket inkluderar en rad olika produkter, både tobaksfria och nikotinfria, oftast med ett antal olika smaker och styrkor av nikotin. Velo Punchy Lime Mini är blott ett av de flera alternativ som VELO erbjuder.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VELO
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 4,2 mg/portion
Smak citrus
Innehåll/förpackning 8,4 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,4 g
Lanseringsdatum 2023-10-01
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Punchy Lime Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.