• Fri frakt från 599kr
  • 4.8 på Trustpilot
Nytt pris
Velo Nutty Virginia Mini
Velo Nutty Virginia Mini
Velo Nutty Virginia Mini
Velo Nutty Virginia Mini
Velo Nutty Virginia Mini
Velo Nutty Virginia Mini
Velo Nutty Virginia Mini

Velo Nutty Virginia Mini

VELO Nutty Virginia Mini från VELO tillhandahåller en tobakssmak i mini-format. Denna produkt, en del av kategorin vitt snus, innehåller 20 portioner per dosa och har en klassificerad styrka som normal.

  • 1 dosa 42,99 kr
  • 5-pack (40,00 kr/st) 199,99 kr
  • 10-pack (30,99 kr/st) 309,90 kr
  • 30-pack (36,50 kr/st) 1 094,90 kr
309,90 kr
-
+

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Velo Nutty Virginia Mini

VELO Nutty Virginia Mini, en produkt från VELO och producerad av BAT, är kategoriserad som vitt snus. Produkten är i mini-format, innehåller ej tobak men har nikotin. Produkten är beskriven som att ha normal styrka. Den är designad att smaka tobak utan att innehålla tobak, vilket placerar den inom segmentet för tobaksfria alternativ.

Smak, styrka och format hos Velo Nutty Virginia Mini

VELO Nutty Virginia Mini, inom kategorin vitt snus, är i mini-format och presenterar en smakprofil av tobak. Styrkan hos produkten är normal med en nikotinhalt på 4,2 mg/portion och 10 mg/g. Här finns mer Velo med 1 plupp.

Fakta om Velo Nutty Virginia Mini:

Mer information om VELO

VELO, ett varumärke producerat av British American Tobacco, lanserades 2022 och är verksamt inom tobaksfria nikotinpåsar. Produkterna, som är baserade på växtmaterial, utgör ett alternativ för de som söker alternativ utan tobak. Varumärket är inriktat på hållbarhet och erbjuder produkter inom olika smakprofiler och styrkor.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke VELO
Produkttyp vitt snus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 10 mg/g
Nikotinhalt (mg/portion) 4,2 mg/portion
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 8,4 g
Format mini
Antal portioner/förpackning 20
Vikt per portion (gram) 0,4 g
Lanseringsdatum 2023-10-01
Ingredienser Vatten, fyllnadsmedel (E460), smakförstärkare (koksalt), xylitol, nikotin, aromer, förtjockningsmedel (E401), salmiak, surhetsreglerande medel (E500), sötningsmedel (E950)
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Nutty Virginia Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.