• Fri frakt på köp över 499kr
  • 4.7 på Trustpilot
Nytt pris
Velo Creamy Coffee Mini Strong

Velo Creamy Coffee Mini

  • 1 dosa 37,49 kr
  • 5-pack (34,60 kr/st) 172,99 kr
  • 10-pack (32,49 kr/st) 324,90 kr
  • 30-pack (31,00 kr/st) 929,90 kr
324,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Velo Creamy Coffee Mini

I VELO mini med kaffesmak får du en smak med en kaffearom. Nikotinpåsarna kommer i ett miniformat vilket gör att de har en bekväm passform under din läpp. Dessutom upplever många att miniformatet gör prillorna mer diskreta.

VELO Creamy Coffee mini styrka

Creamy Coffee från VELO är starka nikotinpåsar med styrka 3 av 4. Det innebär att prillorna har en nikotinhalt på 16 milligram nikotin per gram. En portion av VELO Creamy Coffee Mini Strong har en vikt på 0.5 gram. Du kan välja att antingen köpa de här nikotinpåsarna per dosa, där du får 20 portioner, eller i ett flerpack.

Om VELO snus

Varumärket VELO ägs idag av British American Tobacco och är ett av de största varumärkena inom tillverkning av all white-nikotinpåsar. VELO arbetar dessutom med ett stort miljötänkande. Prillorna från företaget innehåller nämligen växtbaserade material samt blir tillverkade i Sverige.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 16 mg/g
Smak kaffe
Innehåll/förpackning 10 g
Snustyp All white portion
Format mini
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Creamy Coffee Mini

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.