• Fri frakt på köp över 499kr
  • Störst sortiment online
Nytt pris
Velo Caribbean Spirit Slim Strong All White Portion

Velo Caribbean Spirit

Velo Caribbean Spirit Slim Strong är en söt nikotinpåse med smak av piña colada. Här har vi en prilla som känns uppfriskande i en stark portion. Velo Caribbean Spirit ersätter Lyft Caribbean Spirit.

Fler Velo snus här

  • 1 dosa 36,49 kr
  • 3-pack (34,66 kr/st) 103,99 kr
  • 5-pack (33,60 kr/st) 167,99 kr
  • 10-pack (31,49 kr/st) 314,90 kr
  • 30-pack (30,00 kr/st) 899,90 kr
314,90 kr
-
+

Detaljerad information om Velo Caribbean Spirit

Velo Caribbean Spirit Slim

Vitt snus med piña colada smak från Velo i slimmat format för en bättre och diskretare passform under läppen. Nikotinpåsarna är söta och fräscha i smaken och ger dig en tropisk smakupplevelse när den söta och syrliga ananasen blandas med undertoner av kokosnöt. Påsarna är starka med en nikotinstyrka på 14 mg/g. Caribbean snus passar utmärkt för dig som gillar exotiska och somriga smaker.

Velo nikotinpåsar

Nikotinpåsarna Velo Caribbean Spirit är All White vilket betyder att de är helt fria från tobak. Du kan avnjuta portionerna var som helst och dosan har dessutom ett diskret lock på ovansidan där du kan lägga påsarna efter användning. Nikotinpåsarna innehåller vatten, smakförstärkare, fyllnadsmedel, nikotin, xylitol, aromer, förtjockningsmedel, sötningsmedel och surhetsreglerande medel.

Vi har även andra spännande smakkombinationer på nikotinpåsar från Velo. Velo Royal Tea, Velo Elderflower Spritz, Velo Tropic Breeze, Velo Royal Purple och Velo Freeze är några av de smaker du kan hitta i vårt utbud.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Velo
Produkttyp all white portion
Nikotinstyrka extra stark
Nikotinhalt 14 mg/g
Smak frukt
Innehåll/förpackning 14 g
Snustyp All white portion
Format Slim
Producent BAT
(0)
Recensioner för Velo Caribbean Spirit

Nettotobak förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Nettotobak ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.