• Fri frakt från 599kr
  • 4.7 på Trustpilot
Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Tillsätt bara vatten, ingen bakning nödvändig. Startpacket kommer med Special Expressarom, smaksatt med Bergamott och rök, samt två tomdosor och Swedsnus konsistenspåse.

249,00 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Hemleverans Snus på nätet sen 2014 4,7 i betyg på Trustpilot

Information om Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Tillsätt bara vatten och medföljande Special Expressarom. Ingen bakning nödvändig. Swedsnus Konsistenspåse medföljer och två tomdosor ingår utan extra kostnad. Tillverkad i Swedsnus småländska snusfabrik.

Lössnus med standardmalning:

• Ger ca 10 dosor lössnus.
• Tillsätt bara vatten.
• Tar ca 5 minuter att tillverka.
• Ingen bakning nödvändig.
• Burk samt två tomdosor för förvaring medföljer.
• Swedsnus Konsistenspåse medföljer.

Swedsnus Express Lössnus tillverkas i Swedsnus egen fabrik i Småland. Originalet för ett ”gör-det-själv-lössnus” som inte behöver bakas i ugn eller tryckkokare. Genom att tillsätta vatten och tillhörande Swedsnus Special Expressarom enligt medföljande instruktioner färdigbereder man sitt eget lössnus på 5 minuter. Resultatet ger ca 10 dosor färdigt lössnus med den traditionella smaken av bergamott och lätt rök. Två tomdosor för lössnus och Swedsnus konsistenspåse för att bearbeta sitt lössnus medföljer.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Swedsnus
Produkttyp lössnus
Nikotinstyrka normal
Nikotinhalt 11 mg/g
Färdiga dosor ca. 10 dosor
Format lös
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 300 g
Kornighet Medel
Tillverkningsland Sverige
Lanseringsdatum 2019-05-15
Producent Swedsnus