• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Skruf Stark White Portionssnus
Skruf Stark White Portionssnus
Skruf Stark White Portionssnus
Skruf Stark White Portion
Skruf Stark White Portion

Skruf Stark White Portion

Skruf Stark White är ett intensivt vitt portionssnus med en klar och ren tobakskaraktär. Smaken är endast ren tobak smaksatt med bergamott och små mängder rosenolja. All tobak i Skrufs snus är 100% ekologisk. I framställningen av Skruf Stark White används en större andel tobaksblad vilket ger ett intensivare portionssnus!

Obs! Ny dosdesign kan förekomma. Under en övergångsperiod förekommer produkten både under produktnamnet Skruf No.23 White Stark och Skruf Stark White Portion.

  • 1 dosa 48,99 kr
  • 5-pack (45,00 kr/st) 224,99 kr
  • 10-pack (42,99 kr/st) 429,90 kr
429,90 kr
-
+

Detaljerad information om Skruf Stark White Portion

Skruf Stark White Portion

Ett starkt och intensivt portionssnus med en klar och tydlig tobakskaraktär. Tobakssmaken är framträdande och har milda smakinslag av bergamott och även rosenolja. Portionerna kommer i torra, vita påsar som är minimalt fuktiga för optimal nikotinrelease. All tobak som används i Skruf White Stark är dessutom helt ekologisk.

Skruf White Stark

Det här är en stark vit snus eftersom påsarna med Skruf Stark White Portionssnus innehåller en större mängd tobaksblad jämfört med andra påsar. Portionerna har en nikotinhalt på 14 milligram nikotin per gram och varje dosa innehåller 24 stycken påsar.

Skruf Stark snus White

Du kan köpa Skruf snus som pack med tio eller fem dosor samt även som enskild dosa. Det sistnämnda passar dig som exempelvis vill testa olika smaker eller styrkor. Vi har även det här snuset i slim-format med samma styrka samt en variant med en högre nikotinhalt på 18 milligram nikotin per gram.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
Datablad
Varumärke Skruf
Produkttyp white portion
Vikt 0.34
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp Stark White Portionssnus
Format Normal
1
Producent Skruf Snus