• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Ozona President Luktsnus
Ozona President Luktsnus
Ozona President Luktsnus
Ozona President Luktsnus
Ozona President Luktsnus

Ozona President Luktsnus

Ozona President är ett luktsnus med arom av mint.
  • 1 st 36,59 kr
  • 10-pack (31,59 kr/st) 315,90 kr
36,59 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Ozona President Luktsnus

Ozona President har en ren mintarom. Ozona President har sitt ursprung i Tyskland och produceras av Pöschl. Allt du behöver göra för att använda luktsnus är att ta en liten nypa av det, placera det i vardera näsborre och lukta lätt. Man behöver inte lukta särskilt kraftigt bara så att det inte rinner ut, ungefär som att lukta på en blomma. Känslan av nässnus lägger sig relativt snabbt men aromen sitter i länge. För att få bort tobaken, blås bara ut, ungefär som att snyta sig.

Luktsnus, då ofta kallat snuff, kan ses som föregångaren till dagens våta snus. Luktsnus var det självklara sättet att använda tobak i Europa på 1600-talet. Det fortsatte vara det i över 200 års tid, tills det snus vi känner till i dag fick sitt stora genombrott.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Pöschl
Produkttyp Luktsnus
Producent Pöschl
(0)
Recensioner för Ozona President Luktsnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.