• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
Gawith Original Luktsnus
Gawith Original Luktsnus
Gawith Original Luktsnus
Gawith Original Luktsnus
Gawith Original Luktsnus

Gawith Original Luktsnus

Gawith Original är ett luktsnus med en sötaktig arom av aprikos. Gawith Original produceras i Tyskland av Pöschl.
 
  • 1 st 39,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
39,99 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om Gawith Original Luktsnus

Gawith Original har en fruktig arom av Aprikos. Gawith Original produceras i Tyskland av Pöschl. Allt du behöver göra för att använda luktsnus är att ta en liten nypa av det, placera det i vardera näsborre och lukta lätt. Man behöver inte lukta särskilt kraftigt bara så att det inte rinner ut, ungefär som att lukta på en blomma. Känslan av nässnus lägger sig relativt snabbt men aromen sitter i länge. För att få bort tobaken, blås bara ut, ungefär som att snyta sig.

OBS! Produkten gick tidigare under namnet Gawith Apricot. Luktsnuset har nytt namn och design, men smaken är densamma som förut.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Pöschl
Produkttyp Luktsnus
Producent Pöschl
(0)
Recensioner för Gawith Original Luktsnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.