• Fri frakt på köp över 399kr
  • Störst sortiment online
General Onyx Titan Vit Portionssnus
General Onyx Titan Vit Portionssnus
General Onyx Titan Vit Portionssnus
General Onyx Titan Vit Portionssnus
General Onyx Titan Vit Portionssnus

General Onyx Titan Vit Portionssnus

Onyx Titan  är ett vitt portionssnus med en mörk och fyllig tobakskaraktär med blommiga och rökiga inslag. Snuset har även komplimenterande smaker i form av tjära, lakritsrot samt toner av mynta. Formatet är en stor prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.  Portionspåsarna är svarta i färgen.
  • 1 dosa 34,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
289,90 kr
Ledsen men denna produkt är tyvärr tillfälligt slut. Om du vill bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den kommer in i lager igen. Det går endast att bevaka en produkt om du har ett konto hos oss då vii måste bekräfta att du som kund är över 18 år innan vi kan skicka ett mail.

Detaljerad information om General Onyx Titan Vit Portionssnus

Ean13:
Behöver du hjälp? Kontakta kundservice på 020-12 73 62 eller maila oss , vi hjälper gärna till
Datablad
Varumärke Onyx
Produkttyp white portion
Nikotinstyrka stark
Nikotinhalt 12 mg/g
Smak traditionell
Innehåll/förpackning 21,6 g
Snustyp White Portionssnus
Format Normal
Producent Swedish Match
(2) recensioner
Recensioner för General Onyx Titan Vit Portionssnus

Alla recensioner är skrivna av kunder till oss och publicering sker endast i informationssyfte. Vi granskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

bra snus, bra p***

Snusmumrik, 25 januari 2021

Köpte en dosa för att testa, testat både silver och guld innan och denna tycker jag balanserar fint mellan de två. ingen lakrits som i silver och inte lika rökig som guld. tycker den smakar ganska likt grov med sin lätta rökighet. Blir förmodligen en stock vid nästa beställning från nettotobak!

First time

Sir Alex, 22 januari 2021

Skoja om min förvåning, läste inte att det var svart portion. Men den är svart.. Trodde jag fått något lössnus först. Smaken är bra, mycket tobaksmak, rund och fyllig prilla, bra p*** för en god prilla. Enda nackdelen jag kan känna vilket jag känner på vissa andra är att den är aningen salt i smaken.